AcasăMONDENSURPRIZA in finala "Dansez pentru tine"! Iata cine este invitat!

SURPRIZA in finala „Dansez pentru tine”! Iata cine este invitat!

Atat concurentii care au reusit sa impresioneze juriul si telespectatorii cu prestatiile lor, cat si vedetele care au dansat pentru cazuri umanitare au avut parte de o multime de surprize in cel de-al XVI-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, insa editia finala se anunta una extraordinara.

Vineri seara va avea loc marea finala a show-ului difuzat de Pro TV, asa ca echipa de productie a pregatit pentru telespectatori, dar si pentru public, o surpriza de proportii. Vedeta care va dansa in ringul viselor, pentru un caz umanitar, incheind astfel cel de-al XVI-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, este cantareata Alexandra Stan.

Desi nu a fost foarte generoasa cu aparitiile publice, dupa scandalul din vara acestui an, cand a fost agresata de impresarul si iubitul ei de atunci, Marcel Prodan, cantareata a acceptat provocarea de a dansa pentru a implini un vis.

Astfel ca, acum, ea a inceput repetitiile, exersand cu sarguinta coregrafia cu care isi va uimi fanii. Alexandra Stan este doar una dintre vedetele care vor dansa pentru cazurile umanitare prezente in marea finala a celui de-al XIV-lea sezon al emisiunii.

Vineri, Sore si Dark, Ilinca Vandici si Razvan Marton si Dima Trofim impreuna cu Iulia Clisu vor lupta in pasi de dans pentru marele premiu, in valoare de 60.000 de euro, si pentru trofeul „Dansez pentru tine”.

author avatar
Alina Costache