AcasăMONDENSurpriza! Gerard Butler a ramas in Romania si dupa plecarea iubitei sale,...

Surpriza! Gerard Butler a ramas in Romania si dupa plecarea iubitei sale, Madalina Ghenea! (VIDEO)

Toata lumea credea ca a plecat din Romania dupa doar cateva zile petrecute alaturi de frumoasa lui iubita, actrita Madalina Ghenea. Lucrurile nu au stat, insa, tocmai asa! Incantat de frumusetea meleagurilor noastre, Gerard Butler a decis, in mare secret, sa-si prelungeasca sederea in Bucegi.

Desi in scurta perioada in care partenera lui de viata l-a insotit in plimbarile pe taram romanesc scotianul a facut tot posibilul sa evite presa, Butler a reusit mai mult decat atat. Cand nimeni nu se astepta, starul se bucura inca – solitar, ce-i drept – de plimbari linistite, in zona montana.

Asa l-au surprins, cu totul intamplator, mai multi turisti aflati in Bucegi. Conform sitirleprotv.ro, actorul se plimba, joi, pe carari de munte, imbracat lejer, extrem de relaxat si cu o pereche de casti in urechi. Recunoscut de romani, Gerard Butler a acceptat sa schimbe cateva cuvinte cu ei, dandu-le de inteles ca nu-si dorea ca cineva sa se prinda ca el a ramas inca pe meleagurile natale ale iubitei sale, cat sa profite la maximum de liniste.

Chiar daca starul scotian si-a permis rasfatul unor zile de vacanta in plus, Madalina Ghenea s-a vazut nevoita sa plece la inceputul acestei saptamani in Italia, avand programate filmari la serialul „Borgia: Adevar si frica”, productie in care interpreteaza rolul Dorotea.