Cauta

Stela Popescu: “Nu-mi place Bendeac, se vinde la taraba”

„Regina teatrului de revista” nu agreeaza umorul promovat de Mihai Bendeac, considerand ca actorul sare calul prea mult, in loc sa atace inteligent  vip-urile pe care le parodiaza.

Stela Popescu continua sa-si faca meseria cu aceeasi pasiune

Puterea de munca si pasiunea pentru actorie o fac pe Stela Popescu sa fie apreciata si ceruta de public in spectacole. Prin prisma experientei capatate, actrita a facut cateva remarce la adresa unui exponent din tanara generatie de actori, recunoscand totodata ca protagonistul emisiunii „In puii mei” are potential.

Mihai Bendeac are priza in special la publicul tanar

„Mihai Bendeac este un baiat foarte talentat, dar nu are masura, deloc! Adica sare calu foarte tare! El e foarte talentat, dar nu a luat-o pe drumul cel bun, dupa parerea mea. Se vinde la taraba! E foarte bine ca ataca, dar sa atace inteligent! El face prea gros ceea ce face. Pe mine nu ma amuza. Mie, de exemplu, nu-mi place Mister Bean, un comic care a ajuns sa-si suga ciorapii, pentru mine n-are nici o valoare artistica. Este unul care-i face sa rada pe prosti. Pe mine ma intereseaza Malaele, daca vorbim de comic, de un actor mare”, a declarat Stela Popescu pentru ziarul „National”.

A fost cenzurata la tv

Actrita povesteste ca intr-o perioada ea si Arsinel erau ocoliti de unele posturi tv pentru a nu crea anumite divergente. „In timpul lui Iliescu, nu ne-au chemat la emisiuni, de teama sa nu-l criticam, apoi asa s-a intamplat cand a venit si Constantinescu la putere. Ani de zile, nu prea am aparut la televizor”, a povestit ea. Duminica, Stela Popescu si Maria Ciobanu, „ciocarlia muzicii romanesti”, vor sarbatori 50 de ani de cariera, la Sala Palatului, de la ora 19. Pretul biletelor variaza: 50, 60 sau 80 de lei.

Ultimele stiri

  • S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)
  • Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă
  • Circ la Cernavodă! Primarul ar fi fost bătut în plină stradă de un preot și de o femeie (VIDEO)
  • Reacţia lui Marcel Ciolacu în dosarul Coldea – Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”
  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Incident aviatic cu un avion Tarom. Aeronava s-a întors pe aeroportul din Paris!
  • România se implică puternic pe front. Decizia cu efect direct asupra tancurilor Abrams ne poate transforma într-o ţintă
  • Cum se apără Florian Coldea după ce a dat 15 ore „cu subsemnatul” la DNA. Fostul general SRI, plasat sub control judiciar!
  • Horoscop – sâmbătă, 25 mai 2024. Toate zodiile au parte de schimbări în bine, dar sub aspecte diferite
  • Exit mobile version