AcasăMONDENStefan Banica Jr a primit cea mai frumoasa declaratie: "Acum, el este...

Stefan Banica Jr a primit cea mai frumoasa declaratie: „Acum, el este barbatul potrivit pentru mine”

Lavinia Parva i-a facut o frumoasa declaratie de dragoste lui Stefan Banica Jr, alaturi de care se pare ca traieste cea mai intensa poveste de dragoste, cantareata marturisind ca prezentatorul „Dansez pentru tine” este barbatul potrivit pentru ea.

Relatia dintre Lavinia si Banica se pare ca merge cum nu poate mai bine. Astfel, dupa ce surse din anturajul lor au marturisit ca verigheta de pe degetul brunetei este un cadou de logodna de la artist, acum cantareata nu se sfieste sa isi marturiseasca public dragostea ce i-o poarta fostului sot al Andreei Marin. Invitata la emisiunea „Dincolo de aparente”, Lavinia Parva i-a facut o declaratie de dragoste foarte frumoasa iubitului ei. Cantareata a dezvaluit ca simte ca a gasit barbatul potrivit pentru ea.

„Da, in momentul acesta cred ca el este cel mai potrivit barbat pentru mine. Multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale. Pentru ca exista compatibilitate intre noi, chimie, intelegere. Ti-am spus ca omul de langa tine trebuie sa-ti dea echilibru, iar el imi da acest echilibru!”, a declarat Parva.

Lavinia Parva a fost surprinsa, in ultimele zile, purtand o verigheta pe deget, de care este foarte atasata, si despre care prietenii lor spun ca ar fi daruita de Stefan Banica Jr. in momentul in care a decis sa o ceara de sotie.

author avatar
Alina Costache