AcasăMONDENStefan Banica, in vizita la viitorii socri!

Stefan Banica, in vizita la viitorii socri!

Relatia lui Stefan Banica cu Lavinia Parva evolueaza foarte repede. Daca abia s-au mutat impreuna, iata ca artistul ia totul in serios, si chiar a mers sa-si viziteze viitorii socri, pe parintii Laviniei Parva.

Asa se face ca, Stefan Banica a mers in cartierul timisorean Lipova, in apartamentul familiei Pirva si sa-i cunoasca pe Stela si pe Florin, parinţii Laviniei. Cantaretul avea sa sutina un concert, asa ca nu a pierdut ocazia de a-i cunoaste pe viitorii socri. Potrivit spynews.ro, mama Laviniei este pensionara, iar tatal este consilier la Direcţia Tehnica a Primariei Timisoara. Familia frumoasei cantarete a fost mai mult decat incantata sa il cunoasca pe cel care le face fata fericita.

Asa se face ca duminica, Stefan Banica a sustinut un concert la Timisoara. Cu aceasta ocazie, cantaretul i-a vizitat pe parintii iubitei sale, cu dorinţa de a-i cunoaste. Vizita a fost facuta in jurul orei 14.00. Dupa aproximativ doua ore, el a iesit din bloc si a plecat alaturi de echipa sa pentru a se pregati de concert. Cateva ore mai tarziu, soţii Pirva erau invitaţi de onoare la concertul pe care artistul l-a susţinut in oras, pe scena Salii Filarmonicii din Timisoara, pentru un nou concert din turneul „Alerg dupa o stea”.

author avatar
Andra Nesu