AcasăMONDENStarul din „That 70s Show”, găsit vinovat de viol! Cine sunt femeile...

Starul din „That 70s Show”, găsit vinovat de viol! Cine sunt femeile care-l acuză de agresiune sexuală

Danny MastersonStarul din „That 70s Show”, găsit vinovat de viol! Cine sunt femeile care-l acuză de agresiune sexuală

Un juriu din Los Angeles, SUA, l-a condamnat, miercuri, pe Danny Masterson, 47 de ani, cunoscut pentru rolul său din serialul „That ’70s Show”, pentru violarea a două femei.

Membru al Bisericii Scientologice, actorul american a fost acuzat de trei femei, membre ale aceleiași biserici, că le-a violat în casa lui din Hollywood Hills între 2001 şi 2003.

Danny Masterson este membru al Bisericii Scientologice

Juriul format din șapte femei și cinci bărbați a ajuns la verdict după ce a deliberat timp de șapte zile, relatează The Guardian. Juraţii au fost de acord cu doi dintre ei şi nu au ajuns la unanimitatea necesară pentru a pronunţa un verdict asupra celui de-al treilea. Au votat 8-4 în favoarea condamnării.

Masterson a fost condus din sala de judecată cu cătușe la mâini. Actorul în vârstă de 47 de ani riscă până la 30 de ani de închisoare. În timpul procesului, procurorii au constatat că actorul „a drogat şi a violat fiecare dintre aceste victime” şi au cerut „să fie tras la răspundere”.

Acest caz, declanşat în 2017, în urma acuzaţiilor aduse fostului producător Harvey Weinstein, care au provocat explozia mişcării #MeToo, a ridicat şi întrebări cu privire la rolul Bisericii Scientologice.

author avatar
Andreea Vlad
470 afisari

6 COMENTARII

    • La rusi cum e magaria asta, kuzmine? JIGODIE PUTINISTA..auzi,”magarie in still american”..ce va mai pricepeti voi la femei,nenorocitilor!

  1. Eheee,daca il judeca justitea mea independenaaa,il mangaia pe crestet,si-i dadea 5 zile cu suspendare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger