AcasăMONDEN„Splash! Vedete la apă”! Vica Blochina, Laurette și Bănel Nicoliță, printre concurenții...

„Splash! Vedete la apă”! Vica Blochina, Laurette și Bănel Nicoliță, printre concurenții noului sezon

sursa foto: a1.ro

Mai sunt doar câteva zile până când va fi difuzat la TV show-ul „Splash! Vedete la apă”.

În timp ce filmările la noul sezon al emisiunii sunt în toi, cu vedetele testându-și deja curajul și sărind în apă de la platformele bazinului olimpic de la Bacău, s-au aflat numele primilor 18 concurenți care participă la show-ul ce va fi difuzat la Antena1.

Vica Blochina, Laurette și Bănel Nicoliță, printre concurenții noului sezon

Ce nume se regăsesc pe lista celor artiștilor și sportivilor care au acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă!”? S-a aflat totul, în această primă zi a săptămânii! Când s-a anunțat prima serie de concurenți care se vor întrece în salturi în bazin, pentru premiul săptămânal pus în joc, în valoare de 10.000 de lei.

sursa foto: a1.ro

E vorba despre Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha, Nick (N&D) și Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift și Ion Șaulescu, potrivit a1.ro.

Cine sunt jurații

Cine face parte din juriul noului sezon al emisiunii? Ei bine, săriturile concurenților vor fi notate de către cei patru jurați – Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu. Care vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului, conform aceleiași surse. Prezentatorii noului sezon, cel cu numărul 5, al emisiunii vor fi Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor.

Show-ul „Splash! Vedete la apă!” va avea premiera la Antena 1 pe 11 august, de la 20.30.