AcasăMONDENSoțul unei îndrăgite vedete, ordin de restricție! S-a urcat băut la volan...

Soțul unei îndrăgite vedete, ordin de restricție! S-a urcat băut la volan și a făcut prăpăd în Cotroceni!

accident

Soţul Mihaelei Cernea, fostă solistă a trupei Class, se află din nou în mijlocul unui scandal. Costin Craioveanu, cunoscut și ca „pictorul vedetelor”, a fost surprins băut la volan, după ce a provocat un accident rutier cumplit în cartierul Cotroceni din Capitală.

Bărbatul a avariat două autoturisme care erau staționate pe o stradă din Cotroceni. Vecinii au sunat imediat la 112, iar pictorul le-a explicat polițiștilor faptul că mașina sa ar fi alunecat din cauza faptului că nu și-ar fi schimbat cauciucurile de vară cu cele de iarnă.

Acesta nu era singur în mașină, ci cu iubita sa despre care a spus inițial că ar fi fost la volan. El a mințit că nu își conducea mașina de teama unui dosar penal.

Acuzat că și-a bătut soția

Costin Craioveanu nu avea voie să staționeze pe strada unde a produs accident, acolo unde domiciliază soția sa Mihaela Cernea, deoarece artista a cerut, pe 20 ianuarie, ordin de restricție împotriva tatălui copiilor ei, pe motiv de violență domestică, transmis cei de la Antena 3.

Potrivit deciziilor instanțelor de judecată, Costin Craioveanu nu are voie să se apropie la 200 de metri de reclamanta Mihaela Cernea. Mai mult de atât, pictorul este nevoit să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5, timp de trei luni de zile.

Mihaela Cernea și pictorul Costin Craioveanu sunt căsătoriți de mai bine de două decenii și au împreună o fată și un băiat, Leia, 14 ani, și Leon, 17 ani.

author avatar
Andreea Vlad