AcasăMONDENSotul Andreei Marin, incantat de Romania: Cred se va transforma intr-un adevarat...

Sotul Andreei Marin, incantat de Romania: Cred se va transforma intr-un adevarat Rai…

Andreea Marin este extrem de fericita in bratele mai tanarului ei sot, Tuncay Ozturk, dar si turcul se simte foarte bine, mai ales ca Romania, tara in care s-a mutat pentru a fi alaturi de sotia lui, ii place foarte mult.

Cuplul profita de fiecare moment liber pentru a cunoaste meleagurile pe care care au crescut fiecare dintre ei. Astfel, in timp ce Andreea pare fascinata de locurile si traditiile din Turcia, Tuncay este incantat sa descopere Romania. Astfel, cei doi au evadat pentru cateva zile la Brasov, unde fost prezentatoare TV i-a aratat sotului ei o parte din peisajele frumoase din Romania.

Incantat de mini-vacanta, fizioterapeutul turc a postat pe o retea de socializare mai multe fotografii din escapada lor. „A fost o alta excursie draguta in mijlocul naturii minunate din Romania. Astept cu nerabdare sa traiesc prima primavara in aceasta tara. Cred ca toate locurile acestea se vor transforma intr-un adevarat Rai odata cu venirea primaverii”, a scris Tuncay pe Facebook, postand si cateva imagini.

 

 

author avatar
Alina Costache