AcasăMONDENSotul Andreei Marin: “Acasa, ea e femeie, nu vedeta! I-am spus sa...

Sotul Andreei Marin: “Acasa, ea e femeie, nu vedeta! I-am spus sa avem o familie normala!”

Tuncay a ales sa lase sa treaca niste zile pana sa spuna si el versiunea lui

Tuncay Ozturk, sotul Andreei Martin, a marturisit ca este fericit alaturi de vedeta, insa isi doreste foarte mult sa devina tata cat mai curand, asa ca i-a spus acesteia ca vrea sa fie o familie normala, sa aiba si ei un copil impreuna.

La numai doua luni de la nunta, fizioterapeutul turc este deja nerabdator sa isi tina copilul in brate, asa ca, desi a negat ca Andreea ar fi insarcina, a marturisit ca si-ar dori foarte mult ca la un moment dat zvonurile sa fie adevarate.

Totusi, e posibil ca Tuncay sa nu-si vada prea curand visul cu ochii, avand in vedere problemele de sanatate pe care le are Andreea Marin, dar si faptul ca s-a chinuit destul de mult sa o aduca pe lume pe fiica ei, Violeta.

“Vreau sa traiesc sentimentul de a fi tata. Este normal sa-mi doresc asta. Nu stiu cum a fost viata ei inainte, dar acum ne merge foarte bine. I-am spus sa avem o familie normala si a fost de acord. Pentru mine, Andreea este o sotie minunata, nu o vedeta. In intimitatea caminului nostru, ea este femeie si sotie si-si indeplineste acest rol foarte bine”, a spus Tuncay, marti, la “Acces direct”.

Tuncay Ozturk si Andreea Marin s-au casatorit la sfarsitul anului trecut, in mare secret, dupa o relatie scurta. Andreea are o fetita, Violeta, din casnicia cu Stefan Banica Jr.

author avatar
Alina Costache