AcasăMONDENSotia lui Dan Capatos, la un pas sa fie BATUTA: "Cu doua...

Sotia lui Dan Capatos, la un pas sa fie BATUTA: „Cu doua gorile in spate si eu sunt Superman!”

Plecand de la zvonurile cum ca fotomodelul Flore Salalidis a fost batuta de afaceristul Codin Matidiuc, Dan Capatos si-a amintit de un episod in care si sotia lui a fost la un pas sa fie batuta de milionar.

Dupa ce unele guri rele au afirmat ca Flore a fost batuta de Codin – zvonuri dezmintite de fotomodel, Dan Capatos a facut si el o dezvaluire socanta: „Codin Maticiuc a vrut sa o bata pe nevasta-mea”.

Prezentatorul emisiunii „Un show pacatos” a povestit un episod pe care cel mai probabil sotia lui incearca sa il uite. „Eram intr-o local, nevasta-mea tocmai ii terminase o afacere si a vrut sa o bata. Nu vreau sa povestesc episodul. Facea tot timpul numai figuri, doar-doar ca sa zic ceva si sa imi rupa capatana. Cauta carcota doar pentru ca avea spatele asigurat. Asta este stilul.

In momentul in care am plecat din local, la doua ore s-a batut cu altii, a rupt niste mese pe acolo, dar nu a aparut nimic. Cu doua trei gorile in spate si eu sunt Superman. El nu merge niciodata fara bodyguarzi”, a povestit Dan Capatos.

Vedeta Antenei 1 si sotia lui, Monica, s-au cunoscut in anul 2000. Cei doi au impreuna un baietel, Andrei, in varsta de doi ani.

Sursa: libertatea.ro

author avatar
Alina Costache