AcasăMONDENSorana, despre relatia lui Stefan Banica! “Chiar daca este verisorul meu, trebuie...

Sorana, despre relatia lui Stefan Banica! “Chiar daca este verisorul meu, trebuie sa spun ca…”

De cand Stefan Banica a marturisit ca are o relatie cu Lavinia, tot mai multe vedete si-au exprimat punctul de vedere pe marginea acestui subiect.

Sorana, fosta componenta a trupei ASIA, a marturisit ca o deranjeaza faptul ca povestea dintre dintre cei doi este – pentru unii – mai importanta decat problema cainilor maidanezi. Verisoara lui Stefan Banica spune ca nu i se pare normal ca solistul sa fie criticat de oameni care nu au o viata de familie tocmai buna de luat drept exemplu.

“Ma uit siderata la televizor. Intreaga zi, pe toate posturile, subiectul principal, Stefan Banica jr. Pe bune? Si nu stiu cum se face, dar viata lui este comentata de niste oameni care au o viata de familie buna de dat exemplu. La asa nu. Cat despre cei din presa care m-au sunat sa-mi ceara parerea… chiar daca Stefan este verisorul meu, viata privata îi apartine, iar eu nu pot decat sa ma bucur pentru alegerile facute atat timp cat il fac fericit. Am rezolvat problema cainilor vagabonzi? Ii ucidem,nu? Ca e mai simplu. Si problema abuzurilor am rezolvat-o, nu? O ingropam. Ce rapid le rezolvam pe toate.”, a scris Sorana pe o retea de socializare.

author avatar
Anca Murgoci