AcasăMONDENSora lui Mihai Petre, campioana nationala la dans sportiv: "Sunt foarte mandru...

Sora lui Mihai Petre, campioana nationala la dans sportiv: „Sunt foarte mandru de ea!”

Mihai Petre este foarte mandru de sora lui, Alina, care alaturi de partenerul sau, Paolo Campigotto, au castigat titlul de campioni nationali la categoria „Standard” in cadrul Campionatului National de Dans Sportiv care s-a desfasurat la Iasi.

Alina si partenerul ei Paolo Campigotto au castigat titlul de campioni nationali la categoria „Standard” in cadrul Campionatului National de Dans Sportiv, dupa cum a dezvaluit juratul de la „Romanii au talent”, pe contul sau de Facebook. „Sunt foarte mandru de Alina si de faptul ca a dus mai departe traditia familiei. Atata ea cat si Paolo au muncit foarte mult, iar rezultatele au fost pe masura”, a declarat Mihai, citat de protv.ro.

Scoala de dans condusa de Mihai Petre si de sotia sa Elwira a mai castigat si alte medalii. Pe langa titlul adus de sora lui, clubul condus de juratul de la „Romanii au Talent” a obtinut titlurile de campioni nationali si la categoriile „Standard” si „Latin” , varsta 6-9 ani.

„Eduard Pislaru si Maria Mihalache sunt doi dintre cei mai talentati copii pe care i-am antrenat si sunt foarte mandru de ei si de performantele lor. Am mare incredere ca parcursul lor professional va fi unul exceptional”, a mai declarat Mihai Petre, potrivit sursei citate.

author avatar
Alina Costache