AcasăMONDENSora Juliei Roberts, mesaje urate la adresa vedetei: "Dulcica Americii este o...

Sora Juliei Roberts, mesaje urate la adresa vedetei: „Dulcica Americii este o scorpie!”

Nancy Motes, sora vitrega a actritei Julia Roberts, a murit duminica in casa sa din Los Angeles, din cauza unei supradoze de medicamente.

Desi se stia ca Nancy si Julia Roberts nu au o relatie prea stralucita, actrita nu a vrut sa vorbeasca pe marginea acestui subiect, insa sora sa nu pierdea nicio ocazie de a postat pe internet ceva rau despre „Dulcica Americii”, asa cum este supranumita Julia Roberts.

Chiar inainte sa moara, cu cateva saptamani, Nancy Motes a facut-o de tot rasul pe sora sa vitrega prin mai multe mesaje postate pe Twitter. Se pare ca toata furia ar fi fost pentru ca actrita s-a indepartat de sora sa si de familia sa si ca isi vede de viata mai departe.  Julia si Nancy sunt nascute de aceeasi mama, Betty Lou. Nancy avea 13 ani cand Julia Roberts a jucat alaturi de Richard Gear in „Pretty Woman”.

„Deci sora mea tocmai ce le-a spus tuturor prietenilor si fanilor ca nu mai vrea dragoste. Doar asa ca sa stiti cu totii, Dulcica Americii este o scorpie”, „Trebuie sa recunosc, poate am mers prea departe, dar nu am fost niciodata asa de nervoasa! Si eu chiar sunt o persoana pacifista!”, „Chiar vrei sa fii fanul unei vedete atat de crude? Si nici macar nu e o actrita talentata! Voi chiar glumiti???”, „E foarte greu cand primesti sustinere din partea unor straini si nu din partea familiei tale. Abia astept sa apartin unei alte familii”, sunt mesajele pline de furie scrise pe Twitter de catre Nancy Motes, potrivit celor de la Daily Mail.

author avatar
Andra Nesu