AcasăMONDENSora actritei Julia Roberts s-a sinucis

Sora actritei Julia Roberts s-a sinucis

Nancy Motes, in varsta de 37 de ani, sora vitrega a actritei Julia Roberts a murit in urma unei supradoze de medicamente.

Pentru ca era supraponderala, femeia a suferit in urma cu 20 de luni o operatie de micsorare si nimeni nu stie de ce ar fi putut sa ia atat de multe medicamente. Familia s-a aratat indurerata si nu intelege ce s-a intamplat. Desi toata lumea vorbeste despre suicid, membrii familiei nu au confirmat aceasta ipoteza.

Julia Roberts si Nancy Motes au aceeasi mama, Betty Lou. Nancy a murit duminica in Los Angeles. Moartea sa a fost confirmata luni pentru presa. „Cu mare tristete va anuntam ca familia lui Nancy Motes confirma moartea acesteia. Au gasit-o moarta in urma unei supradoze de medicamente. Sunt in stare de soc!”, noteaza revista People. Potrivit Daily Mail, Julia Roberts nu a facut nicio declaratie cu privire la tristul eveniment din viata sa.

captura Daily Mail

Femeia a fost gasita de iubitul sau cazuta pe podeaua din baie. Medicii au incercat sa o resusciteze, insa a fost declarata decedata in jurul orei 14.00 (ora locala). Dupa efectuarea autopsiei se va sti cu exactitate cauza mortii. Nancy Motes aspira la o cariera in actorie, si lucrase ca asistent de productie al serialului tv Glee. De aceea a si suferit o operatie de micsorare a stomacului.

author avatar
Andra Nesu