AcasăMONDENSolistul trupei Taxi, surprins neplacut, de Craciun! Ce l-a socat pe Dan...

Solistul trupei Taxi, surprins neplacut, de Craciun! Ce l-a socat pe Dan Teodorescu!

Dan Teodorescu, solistul uneia dintre cele mai indragite formatii de la noi, a trecut printr-o experienta neplacuta chiar in prima zi de Craciun. Desi ar fi trebuit sa se bucure de colindatori, cantaretul a avut parte de un adevarat soc.

De Craciun,colindatorii mai curajosi suna inclusiv la usile marilor artisti, iar un astfel de grup s-a prezentat si acasa la Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. Cantaretul le-a deschis binevoitor usa, insa ce a urmat a fost mult prea mult chiar si pentru un om cu experienta, copiii reusind sa-l socheze pe muzician.

Cantaretul a povestit intamplarea pe pagina sa de Facebook. “Tar la usa… Deschid; colindatori. O fata (vreo zece ani) si un baiat (vreo opt). ‘Primiti cu colindul?’ ‘Primim’, zic. Ea executa un rap pe primele doua strofe de la ‘Domn, Domn, sa-naltam!’, el ma priveste absent.

La final ii zic baiatului: ‘Pe tine nu prea te-am auzit.’ Ridica din umeri cu o lehamite totala.

Ea: ‘Lasati-l, ca el oricum nu stie sa cante’. Le dau niste bani. Ea: ‘Paste fericit!’ De-asta imi place mie Bucurestiul: se pastreaza traditiile”, a marturisit, cu umor, Dan Teodorescu.

Profitand de faptul ca artistul, coleg de breasla cu el, este in stare de soc, Horia Brenciu l-a amenintat ca daca joi seara nu voteaza cu Mihai Chitu, concurentul sau din finala “Vocea Romaniei”, va veni personal sa il colinde.

author avatar
Alina Costache