AcasăMONDENȘoc total la Antene! Vedete concediate la Antena Stars, mai multe emisiuni...

Șoc total la Antene! Vedete concediate la Antena Stars, mai multe emisiuni scoase din grilă

antena starsȘoc total la Antene! Vedete concediate la Antena Stars, mai multe emisiuni scoase din grilă

Schimbări majore la Antene! După ce Dan Capatos a fost mutat de la Antena 1 la Antena Stars, iar Mirela Vaida va urma și ea același drum, șefii trustului au decis să scoată din grilă mai multe emisiuni.

După nouă ani, Ameri Narsin s-a văzut fără emisiunea sa de suflet. Star Matinal nu se va mai regăsi în grila postului în anul 2022. Dima Trofin, colegul ei, a rămas și el fără contract. Explicația este legată nu de cifrele de audiență, ci de dorința șefilor din Antene de a nu mai împărți publicul între Neața cu Răzvan și Dani și Star Matinal, potrivit Fanatik.

Gabriela Cristea continuă la același post, dar se pare că și ea va primi un proiect diferit pentru că Mămici de pitici cu lipici s-ar putea să nu mai continue.

Brigitte și de Florin Pastramă, dați afară de la Antenă

După câteva sezoane ale reality-show-ului făcut de Brigitte și de Florin Pastramă, Antena Stars a decis să renunțe la serviciile lor, cauza fiind legată de audiențele extrem de mici pe care le aduceau. Cei doi au fost anunțați că nu vor mai face parte din proiectul Antenei Stars din 2022.

Aceeași soartă au avut și Armin Nicoară și iubita lui, cântăreața Claudia Puican, care aveau un reality-show în care își prezenta viața printre concerte și distracție.

Cosmin Seleși și-a luat deja adio de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, și a ”sărit în barca” celor de la Pro TV, alături de care a și filmat Protevelionul, emisiunea dedicată Revelionului.

author avatar
Andreea Vlad