AcasăMONDENȘOC! Starul bollywoodian are COVID. E considerat simbolul național al Indiei

ȘOC! Starul bollywoodian are COVID. E considerat simbolul național al Indiei

bollywood

Starul de la Bollywood Amitabh Bachchan, în vârstă de 77 de ani, a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Actorul considerat unul din cele mai mari staruri al industriei de film indiene se află internat într-un spital din Mumbai, împreună cu fiul său, Abhishek.

„Am fost testat pozitiv la Covid” şi „trimis la spital”, le-a declarat Amitabh Bachchan pe Twitter celor 43.000 de fani. „Familia şi stafful meu au fost supuşi testelor, iar rezultatele sunt în aşteptare. Toţi cei care au fost în apropierea mea în ultimele 10 zile sunt rugaţi să se testeze”, a fost mesajul actorului. Fiul său Abhishek a ţinut să precizeze că ambii au fost internaţi în spital cu simptome uşoare.

Bachchan, ca un simbol național

Amitabh Bachchan
Amitabh Bachchan

Supranumit „Big B”, Amitabh Bachchan a devenit celebru în anii ’70 când a început să joace în filme de mare succes precum Zanjeer şi Sholay. Într-o carieră de mai mult de patru decenii, a jucat în mai mult de 180 de filme. Bachchan este considerat unul din actorii cu cea mai mare influență din istoria cinematografiei indiene.

Bachchan a câștigat numeroase premii în cariera sa. În plus față de actorie, starul a lucrat ca interpret din spatele cadrului, producător de film și prezentator de televiziune. De asemenea, a intrat în politică pentru o perioadă în anii 1980. Între anii 1984-1987 a fost membru al Parlamentului Indiei.

Fiul său, Abhishek Bachchan, 44 de ani, este de asemenea actor şi producător de succes la Bollywood. El este căsătorit cu fosta Miss World Aishwarya Rai, devenită şi ea o celebritate a cinematografiei indiene.

author avatar
Andreea Vlad
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger