AcasăMONDENŞoc la Only Fans! Industria a primit o mare lovitură!

Şoc la Only Fans! Industria a primit o mare lovitură!

Efectele pandemiei de coronavirus: Peste 50% din tinerii din România și-au pierdut încrederea și motivația

Directoarea Only Fans de la nivel mondial și-a anunțat demisia din funcție. Chiar dacă câștiga sume de bani considerabile, aceasta a ales să înceapă un nou capitol din viața ei.

Ami (Amrapali) Ga, în vârstă de 38 de ani, și-a anunțat, marți, demisia din funcția de director general (CEO) al companiei, după o perioadă de aproximativ doi ani petrecută la conducere.

De ce şi-a dat demisia?

Aceasta a anunțat că a decis să își schimbe viața și să își deschidă o nouă afacere. Compania a fost preluată de jurista britanică Keily Blair.

CAPITOLUL NOU: Părăsesc OnlyFans și lansez o afacere nouă. OnlyFans este lăsat în mâini excepționale, deoarece ștafeta este predată prietenei și colegei, Keily Blair, pentru a prelua conducerea organizației.

Ce urmeaza? Sunt gata să urmăresc câteva oportunități noi – inclusiv lansarea unei noi aventuri: Hoxton Projects”, a transmis Ami Ga, în mesajul de pe Twitter.

Ce este OnlyFans?

OnlyFans a fost creată în noiembrie 2016 de către antreprenorul și investitorul britanic în domeniul tehnologiei Timothy Stokely.

Doi ani mai târziu, miliardarul american de origine ucrainează, Leonid Radvinsky, cel care deține site-ul de videochat MyFreeCams, a cumpărat 75% din compania cu sediul în Londra.

Există mai multe vedete din România care fac bani din conținutul pe care îl pun pe OnlyFans, printre care Daniela Crudu, Xonia, Mihai Trăistariu și Bia Khalifa.

author avatar
Andrei Ștefan