AcasăMONDENȘoc în familia lui Elon Musk! Băiatul miliardarului și-a schimbat numele și...

Șoc în familia lui Elon Musk! Băiatul miliardarului și-a schimbat numele și sexul! / „Nu mai vreau să am de-a face cu el!”

Șoc în familia lui Elon Musk. Unul din copii și-a schimbat numele și sexul / Foto: Facebook

Potrivit unor informații, Xavier, unul din copiii patronului Tesla, Elon Musk, a depus documente în instanță pentru a renunța la numele său și a decis să își declare identitatea de gen ca femeie.

Cererea de schimbare a numelui se referea, de asemenea, la prenumele său. Xavier, care este transgender, vrea acum să fie numit Vivian. În petiția adresată Curții Superioare din California, comitatul Los Angeles, ea spune că nu mai vrea să fie legată de tatăl ei biologic „în niciun fel”.

„Armata” de copii a lui Musk

Vivian dorește să folosească numele de familie al mamei sale, scriitoarea canadiană Justine Wilson, și, prin urmare, vrea să se numească „Vivian Jenna Wilson”. Cuplul, divorțat din 2008, a avut șase copii: un prim copil care a murit la zece săptămâni și cinci băieți, gemeni (Vivian și Griffin) și tripleți, acum în vârstă de 16 ani.

Xavier Alexander Musk a depus documentele la Curtea Superioară din Los Angeles County, după ce a împlinit 18 ani, în aprilie. Acesta a cerut instanței să își schimbe numele în Vivian Jenna Wilson și a solicitat instanței să îi recunoască genul feminin.

Xavier Musk a declarat în documentele depuse în instanță: „Nu mai locuiesc cu tatăl meu biologic și nici nu mai doresc să am vreo legătură cu el în vreun fel sau vreo formă”. Audierea în instanță a fost stabilită săptămâna aceasta pentru vineri, scrie Wion News.

Musk a fost criticat anterior pe rețelele de socializare după ce a comentat: „Susțin absolut transsexualii, dar toate aceste pronume sunt un coșmar estetic”.

Musk și fosta sa parteneră Grimes (Claire Elise Boucher) au dezvăluit că plănuiau să practice o educație parentală neutră din punct de vedere al sexului în timp ce își cresc copilul.

author avatar
Tudor Borcea
1.861 afisari

2 COMENTARII

  1. Un descreierat care precis nu mai stie ce gen este , care si-a batut joc de educatia copiilor .
    Cu siguranta nu este tatal biologic al niciunuia dintre cei cinci , care au rezultat din cine stie ce combinatii genetice .
    Va rog sa studiati fata lui Musk !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger