AcasăMONDENSOC: "Gigi Becali nu va face toata pedeapsa"! Cine arunca BOMBA!

SOC: „Gigi Becali nu va face toata pedeapsa”! Cine arunca BOMBA!

Vestea ca Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare a cazut ca un fulger peste toti cunoscutii deputatului, iar eliberarea lui anticipata este miracolul asteptat de toata lumea.

Invitata in platoul emisiunii “Drept la tinta”, Carmen Hara a facut previziuni despre cum isi va executa Gigi Becali pedeapsa.

„Imi amintesc ca ma chemase Maruta in 2009, nici nu fusese arestat prima data, si peste doua zile a fost arestat. Apoi i-am spus ca nu e vorba despre acea arestare, am spus ca o sa fie o alta arestare. Eu cred ca se va reduce sentinta, sunt sigura ca nu vor fi trei ani. Iti poti imagina un om care a trait o anumita viata, dintr-odata sa te vezi asa. O sa ii fie greu, insa ii dau o veste buna: va scapa mai repede”, a spus Carmen Hara.

Latifundiarul a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la trei ani de inchisoare cu executare, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. In acelasi dosar au mai fost condamnati si fostul ministru Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina, care au de executat cate cate doi ani de inchisoare.

author avatar
Alina Costache