AcasăMONDENSmiley, stafeta amoroasa intre Sanziana Negru si Laura Cosoi

Smiley, stafeta amoroasa intre Sanziana Negru si Laura Cosoi

Hartuita cu intrebari legate de motivul pentru care s-a despartit de Smiley, Sanziana Negru a tinut sa puna lucrurile la punct, sustinand clar si raspicat ca Laura Cosoi nu a avut nimic de-a face cu asta. Altii spun insa altceva.

Sanziana si Smiley au fost impreuna vreme de doi ani

O poveste de amor veche de cinci ani se incapataneaza sa iasa la suprafata, resuscitata fiind ba prin ziare, ba pe la posturile de televiziune. Protagonisti? Smiley si fosta lui iubita, Sanziana Negru, aflata acum la inceputul unei cariere de cantareata sub numele Siella.

Laura Cosoi a locuit o vreme in casa cu Sanziana si iubitul ei de atunci, Smiley

Iscodita in ultimele zile asupra motivul pentru care s-a despartit de Smiley, bruneta a preferat calea diplomata, spunand ca relatia „ se consumase”.

Sanziana Negru

Exista insa si voci care sustin ca, la mijloc, ar fi fost altceva. Respectiv ca frumoasa Laura Cosoi isi bagase coada. Potrivit unor apropiati ai Sanzienei, lucrurile ar fi stat cam asa: proaspat despartita de Matei Stratan si ramasa fara casa, Laura, prietena buna cu Sanziana, ar fi primit gazduire in apartamentul pe care aceasta din urma il impartea cu Smiley. Dupa o vreme, bruneta si-ar fi dat seama ca iubitul ei s-a indragostit de Laura si invers, motiv pentru care si-a facut bagajele si a plecat. Relatia nu s-a incheiat insa cu scandal, ca dovada ca protagonistii au continuat sa isi vorbeasca in tot acest timp. Zgandarita acum pe tema amorului incheiat acum cinci ani, Sanziana a tinut sa explice ca nu viseaza la o impacare cu Smiley, chiar daca acum acesta este „liber de contract” fiindca s-a despartit de Laura. „Pe cine mai intereseaza Smiley dupa 5 ani de zile?”, a comentat Sanziana Negru, la un post de televiziune.

author avatar
Mihaela Grigorescu