AcasăMONDENSmiley, oprit de poliție pe autostradă: ”Aș vrea să aflați asta de...

Smiley, oprit de poliție pe autostradă: ”Aș vrea să aflați asta de la mine” – VIDEO

Tras pe dreapta de polițiști, în drum spre mare, cunoscutul cântăreț a ales să nu învăluie sub tăcere momentul.

Drept urmare, după ce răspunsese câtorva întrebări ale reporterilor aflați pe Autostrada Soarelui, care au și filmat momentul în care a fost supus – în premieră, din câte a dezvăluit interpretul – unui test antidrog, Smiley a transmis și un mesaj scris, pe o rețea de socializare, în care a admis că a fost prins călcând prea mult pedala de accelerație. Aspect pentru care a fost sancționat de către oamenii legii. ”Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost”, a scris Smiley.

Artistul a ales să încheie postarea cu un apel la respectarea normelor. ”Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a conchis interpretul piesei ”Va fi bine”.

În momentul în care a fost oprit pe A2, autostrada care leagă Bucureștiul de Constanța, Smiley se afla în mașină alături de iubita sa, Gina Pistol, prezentatoare a unor emisiuni precum ”Chefi la cuțite” sau ”Asia Express”.

sursa foto: Facebook/Smiley

498 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger