AcasăMONDENSimona Trasca: “Ma declar cea mai proasta femeie din Romania”

Simona Trasca: “Ma declar cea mai proasta femeie din Romania”

Dezamagita in dragoste, Simona Trasca spera sa aiba mai mult noroc in anul care vine, motiv pentru care promite sa fie complet diferita in 2014. Blonda vrea sa dea lovitura la anul, facand unele schimbari.

Simona Trasca este atat de nemultumita de barbatii din viata ei, care nu au facut decat sa ii demonstreze ca nu merita dragostea sa, incat pentru anul care vine promite sa aplice o noua “reteta”… una care spera sa i-l aduca in fata chiar pe “Fat – Frumos”.

Blonda pare sa fie din nou dezamagita de reprezentantii sexului puternic, care apar si dispar din viata ei, ultima postare a Simonei, pe un site de socializare, fiind dovada clara ca vedeta sufera enorm.

“Eu, Simona Trasca ma declar cea mai proasta femeie din Romania…care a alergat numai dupa iubire si tot nu a avut parte de ea…care a oferit iubire sincera si dezinteresata cum rar se mai gasesste in ziua de azi si nu a fost apreciata decat dupa ce a plecat fara sa se mai intoarca…aplaud si respect fetele materialiste si care inseala…bravo fetelor va respect si-mi pare rau din toata inima ca nu pot sa fiu si eu asa…in ziua de azi nimeni nu merita ce ofer eu…imi promit mie ca din 2014 o sa fiu diferita, sper sa reusesc de data asta”, a scris Trasca, citata de spynews.ro.

author avatar
Alina Costache