AcasăMONDENSimona Halep s-a căsătorit, în secret, cu Toni Iuruc. Primele imagini cu...

Simona Halep s-a căsătorit, în secret, cu Toni Iuruc. Primele imagini cu mireasa – FOTO

Simona Halep Reacţia ULUITOARE a lui Toni Iuruc după ce a aflat că Simona Halep a "ieşit" pozitiv la testul anti-doping

Simona Halep a devenit doamna Iuruc. Campioana de tenis a spus DA iubitului ei, Toni Iuruc, la mai puțin de două luni după ce s-a logodit.

A fost doar cununia civilă, scriu cei de la Pro Sport, care au publicat imagini de la evenimentul de vineri, 23 iulie. După ce cuplul a spus DA în fața ofițerului de stare civilă, a avut loc o petrecere pe cinste la vila lor din Izvorani.

Dar familia și câțiva prieteni apropiați au participat la petrecerea la care s-a cântat și dansat pe ritmuri machidonești. Cei doi îndrăgostiți și-au primit invitații la casa lor din Izvorani și petrecerea a început în jurul orei 19:30.

Ceremonia a avut loc chiar vineri, în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice, de unde Halep lipsește, fiind accidentată.

Mirii au petrecut pe ritmuri armâneşti

Toni Iuruc s-a pregătit intens pentru acest fericit eveniment și și-a început ziua la o frizerie de pe Calea Floreasca, unde s-a aranjat pentru a deveni ginere.

foto prosportro

Simona Halep a purtat o rochie scurtă, roșie, cu un umăr gol, și cel mai frumos accesoriu al sportivei a fost zâmbetul larg pe care îl avea când își privea proaspătul soț.

Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, a fost cel care i-a cununat pe Simona Halep și Toni Iuruc.

Sportiva a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc pe 10 iunie. Soțul Simonei Halep are 42 de ani și se află la a treia căsătorie. Pentru jucătoarea de tenis este prima căsătorie.

author avatar
Andreea Vlad