AcasăMONDENSimona Halep, cadou spectaculos de ziua de naștere. Costă 65.000 de euro!...

Simona Halep, cadou spectaculos de ziua de naștere. Costă 65.000 de euro! – FOTO

Simona Halep a primit un cadou spectaculos din partea unei companii al cărei ambasador este, cu ocazia zilei sale de naștere.

Cadoul primit este un BMW Z4 cabrio cu pachet M, o mașină care costă aproximativ 65.000 de euro. Sportiva a postat mai multe imagini pe Instagram cu mașina primită.

Simona Halep a primit cadou o mașină

Simona Halep a împlinit 31 de ani marți, pe 27 septembrie. În această zi specială pentru ea, jucătoarea de tenis s-a simțit minunat alături de familie și prieteni.

Încă de dimineață ea a mers și s-a aranjat la hairstylist-ul preferat pentru a arăta senzațional. Din momentul respectiv au început să vină în valuri cadourile

Dar surpriza cea mare avea să vină ceva mai târziu pentru Simona. Compania, al cărei ambasador este, i-a oferit un cadou spectaculos de ziua ei, un BMW Z4 cabrio.

Luxosul cadou, care costă aproximativ 65.000 de euro, a făcut-o pe jucătoarea de tenis extrem de fericită și a postat din nou pe contul ei de socializare. „Sunt îndrăgostită!”, a scris Simona Halep, lângă fotografia cu mașina postată pe contul ei de Instagram.

Simona Halep a luat o pauză de la tenis

Simona Halep ia o pauză de la tenis anul acesta și se bucură de timpul petrecut în România. Sportiva nu va mai concura în acest sezon din cauza operaţiei suferite recent la nas.

În 2022, Simona Halep a reuşit să revină în Top 10 WTA, aflându-se în prezent pe locul 9, cu 3025 de puncte, la mică distanţă de Coco Gauff (18 ani) din Statele Unite, care se plasează pe locul 8, cu 3047 de puncte. Românca a câştigat şi două turnee în acest an, la Melbourne şi Toronto.

author avatar
Andreea Vlad
452 afisari

8 COMENTARII

  1. Scabroasă machidoana cu rînză. Oare a stat mai mult de un an căsătorită? Parcă nu. Cu cât era mai bătrîn machidonul? 15 ani? 20?

    Chiar, asta câte doze și-a băgat în vene? Nu mai laudă waxul?

  2. Avere multa si multa lacomie in detrimentul fericirii !Alasat-o si ultimul bosorog cu toata averea ei!
    ,,bogata isi pupa boii in bot
    Imbatranind cu boi cu tot,,

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Au apărut primele cireşe pe tarebele din pieţele noastre. Te uiţi şi pleci! Preţul, prohibitiv

Pe tarebele pieţelor din Oradea au apărut primele cireşe din anul 2024. Sunt de import, din America de Sud, iar preţul este unul prohibitiv.O...

Sateliții kamikaze

Rusia a pornit războiul împotriva Ucrainei în 24 februarie 2022. Tot atunci Rusia a început o operațiune spațială:  a efectuat o serie de lansări...