AcasăMONDENSimona Gherghe si Mihai Morar AU PLANS in direct! Ce i-a impresionat...

Simona Gherghe si Mihai Morar AU PLANS in direct! Ce i-a impresionat pana la lacrimi!

Prezentatorii TV Simona Gherghe si Mihai Morar nu si-au putut stapani emotiile in momentul in care un tanar bolnav de SIDA si-a spus povestea in direct, cei doi moderatori ascultand cu lacrimi in ochi.

Numai cine sufera de o boala grava stie cat de greu este sa faci fata provocarilor de zi cu zi, insa Ion, bolnav de SIDA, a decis sa isi spuna povestea la TV, pentru ca si altii sa afle prin ce trece el, mentionand ca din cauza bolii nimeni nu vrea sa il angajeze. Si cum nu are un job stabil, nu are nici bani, motiv pentru care in frigider si pe masa nu se gaseste prea des ceva de mancare

In momentul in care tanarul, coplesit de emotii si de greutatile pe care le intampina din cauza neajunsurilor si a bolii grave care il apasa, a inceput sa planga, Simona Gherghe si Mihai Morar nu si-au mai putut stapani lacrimile. Prezentatoarea “Acces Direct” a mai gasit, insa, puterea sa-l incurajeze pe Ion. “Te rog sa iti gasesti optimismul pentru ca familia ta are nevoie de tine. Medicina evolueaza foarte repede si exista speranta pentru tine”, i-a spus Simona Gherghe, joi, la Antena 2.

 

author avatar
Alina Costache