AcasăMONDENSimona Gherghe, criza de nervi in DIRECT! "Da-mi microfonul, nu mai spune...

Simona Gherghe, criza de nervi in DIRECT! „Da-mi microfonul, nu mai spune nimic!”

Simona Gherghe si-a pierdut cumpatul in direct la emisiunea pe care o prezinta. Vineri dupa-amiaza, prezentoarea tv a avut-o invitata la “Acces Direct” pe mama naturala a fetitei Lumintei Anghel care a reusit sa o enerveze la culme. De asemenea, in platou au mai venit Marian Mexicanul si Cornelia Catanga.

Angelica a venit sa demonstreze ca este sora celebrului acordeonist – lucru care a scos-o din sarite pe blondina care i-a spus ca bate campii. Dar asta nu a fost tot! Spre sfarsitul emisiunii, Simona Gherghe a avut o reactie foarte nepoliticoasa.

Totul a inceput in momentul in care a fost abordat si subiectul adoptiei fetitei Angelicai de catre celebra cantareata. „Luminita Anghel este prietena cu mine. Mi-a venit sa plang atunci cand le-am vazut la televizor pe amandoua, mai ales ca eu am pierdut o sarcina. (…) Daca o iei de la Luminita Anghel vei pierde tot in viata”, a spus Cornelia Catanga. Reactia Angelicai a fost destul de agresiva, moment in care Simona Gherghe i-a spus sa isi prezinte scuzele. Si pentru ca asta nu s-a intamplat, prezentatoarea tv si-a iesit din minti si i-a cerut microfonul, reusind sa o opreasca din vorbit.

author avatar
Anca Murgoci