AcasăMONDENSimona Florescu arata trasnet la 45 de ani! Care e secretul siluetei!...

Simona Florescu arata trasnet la 45 de ani! Care e secretul siluetei! (FOTO)

Fosta sotie a actorului Ion Dichiseanu arata extraordinar la 45 de ani. Simona Florescu are o silueta demna de invidiat si mananca in fiecare zi covrigi!

Ei bine, daca va gandeati ca sta numai in sala de fitness si ca tine dieta tot timpul, va inselati! Simona Florescu mananca cate doua siruri de covrigi pe zi.

„Nu fac mare lucru pentru silueta mea, pentru ca am si o gena buna. In rest merg foarte mult pe jos si acasa imi pun muzica si dansez de nebuna prin sufragerie, sar coarda cate cinci minute. In privinta alimentelor sunt mai atenta. Chiar daca nu am tinut diete, am avut grija sa nu mananc dulciuri, prajeli si sosuri. Uite, zilele trecute am mancat ciolan afumat de porc, dupa 14 ani. Probabil ca se va mai repeta festinul dupa inca 14 ani. Carnea de curcan, legumele, pestele si fructele sunt alimentele pe care le consum mereu”, a explicat Simona Florescu pentru ziarul Click!.

Insa, secretul sta in covrigii pe care ii mananca in fiecare zi. Cate doua siruri, fara sare, fara zahar si fara drojdie.

„Mananc cate doua siruri de covrigi pe zi. Imi fac foarte bine, ii consum in miscare sau acasa. De obicei doamnele de la covrigarie imi pregatesc o punga de covrigi fara sare, fara zahar si fara drojdie”, a mai spus fosta doamna Dichiseanu.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu