AcasăMONDENSilvia De la Vegas, obsedata de peruci

Silvia De la Vegas, obsedata de peruci

Una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz a dezertat din club pentru cateva ore, ca sa testeze putin si farmecul blondelor. Silvia Launeanu s-a probat cu o peruca platinata si apoi a facut sondaj printre prieteni sa afle cum ii sta.

Artista si-a testat prietenii in privinta look-ului. O vor bruneta sau blonda?

Solista trupei D La Vegas, Silvia Launeanu, este bruneta cu cel mai lung par din showbiz. Desi sustine ca nu si-ar schimba culoarea parului, ea este insa tentata sa afle cum ii sta si cu alte culori, asa ca, recent, la finalul unei sedinte foto, a probat o peruca blond platinat.

“M-am chinuit teribil sa imi indes parul (care masoara peste 1 metru) sub peruca. Voiam sa vad cum arat blonda. Am si facut un sondaj printre prietenii mei, realizand o fotografie in care jumatate eram bruneta, cealalta blonda si i-am intrebat care parte arata mai bine. Nu ma asteptam, dar parerile au fost destul de impartite. Eu insa nu ma simt blonda si cred ca nici nu as putea sa ma vopsesc, pentru ca am un pigment mult prea incapatanat ca sa se lase platinat. Daca ar fi totusi sa imi schimb culoarea, marturisesc ca as fi foarte tentata de albastru, cu care imi sta intr-adevar foarte interesant”, ne-a declarat  Silvia.

author avatar
Iulia Anghel
905 afisari

1 COMENTARIU

  1. sigur, nu se astepta, „dar parerile au fost destul de impartite”, ca dupa noaptea nuntii probabil, cand unii au zis ca a fost fata mare, altii au zis ca nu, e mai blonda decat se simte ea, se vede dupa cum vorbeste

Comments are closed.

Zenville