AcasăMONDENSi-a anuntat in direct plecarea de la "Neatza"! Cine a parasit echipa...

Si-a anuntat in direct plecarea de la „Neatza”! Cine a parasit echipa matinalului realizat de Razvan si Dani!

Una dintre cele mai simpatice prezente feminine din echipa matinalului de la Antena 1 a decis sa ia o pauza de la TV, pentru a se concentra pe invatat.

Anca Martin, tanara care aducea in fiecare dimineata, de mai bine de un an, predictiile astrale pentru fiecare zodie, in asa fel incat telespectatorii fideli matinatulului realizat de Razvan Simion si Dani Otil sa stie din timp ce le rezerva fiecare zi, a anuntat, vineri, ca de saptamana viitoare va lipsi din emisiune.

Zambareata prezentatoare a horoscopului a explicat de ce a luat aceasta decizia de a pune cariera in TV pe pauza: vrea sa se intoarca la Sibiu, orasul natal, pentru a-si dedica toate energiile continuarii studiilor. Dar acest lucru nu inseamna ca renunta de tot le televiziune si, mai ales, ca nu ia in calcul varianta de a se intoarce, peste cateva luni, in echipa „matinalilor” Razvan si Dani.

Si pentru ca tot a venit vorba de cei doi prezentatori, dar si de restul colegilor de la emisiunea care dau „buna dimineata”, privitorilor aflati in fata televizoarelor comutate pe Antena1, Anca Marin nu a vrut sa plece fara sa le multumeasca tuturor, pentru ca au primit-o cu drag in „familia” vesela de la „Neatza cu Razvan si Dani”. „A fost o onoare si un vis implinit faptul ca la 22 de ani am ajuns sa fac parte din echipa voastra”, le-a spus Anca Martin colegilor ei, in fata camerelor TV.

foto: Antena1

author avatar
Cristina Stefan