AcasăMONDENSerena Williams, imagini HOT înainte de Australian Open! - VIDEO

Serena Williams, imagini HOT înainte de Australian Open! – VIDEO

Serena Williams, imagini HOT înainte de Australian Open! - VIDEO (sursa foto: Facebook/Serena Williams)

Până să înceapă Australian Open, primul Grand Slam din an, și să revină pe teren, în căutarea unui nou titlu, fostul lider mondial pare să știe cum să le capteze atenția fanilor.

Recent, americanca a postat pe contul său de Instragram o înregistrare în care se mișcă mai mult decât relaxată – zâmbitoare și cuceritoare, s-ar putea spune – în fața unei oglinzi, la sală. Iar unghiul din care este filmat clipul – care le-a atras din plin atenția bărbaților care urmăresc pagina Serenei Williams – face minuni când e vorba să scoată în evidență corpul tonifiat al sportivei.

Și nu doar clipul a fost remarcat de către fanii americancei, ci și o poză la fel de hot. Serena, care a împlinit 39 de ani în septembrie anul trecut, pare să vrea să le arate tuturor, inclusiv cârcotașilor, că e într-o formă fizică de zile mari.

Simona Halep, în carantină la Adelaide

Americanca se află la Adelaide, asemeni Simonei Halep, în așteptarea debutului Australian Open 2021. Organizatorii competiției au decis – dat fiind contextul generat de COVID-19 – ca sportivii să stea timp de 14 zile în carantină, înainte de startul turneului.

Românca aflată pe locul 2 WTA a ajuns de câteva zile deja la Adelaide, pentru a respecta procedurile. De altfel, Simona le-a și transmis fanilor un mesaj, pe o rețea de socializare, după ce a ajuns în Australia. VEZI AICI.