AcasăMONDENSecretul relatiei perfecte: Afla-l de la una dintre cele mai cunoscute cantarete...

Secretul relatiei perfecte: Afla-l de la una dintre cele mai cunoscute cantarete ale momentului!

Are o familie fericita, e casatorita cu un barbat pe care il iubeste foarte mult si alaturi de care are un baietel simpatic foc, Nicholas. E clar ca Elena Gheorghe e o norocoasa! Si daca e sa dezvaluie secretul ce sta la baza relatiei speciale care o leaga de sotul ei, cantareata are un singur raspuns.

Pe langa dragoste si respect, prietenia e esentiala intr-un cuplu. Iar solista se poate lauda ca partenerul ei de viata, Cornel, cel care i-a devenit sot cu acte in regula dupa o relatie de aproape sapte ani, ii e si cel mai bun amic! „Nu stiu daca exista un secret al relatiilor perfecte, fiecare isi traieste povestea in felul sau. In ceea ce ma priveste, cred ca intr-o relatie de durata prietenia este foarte importanta. Cornel nu este doar sotul meu, este si prietenul meu cel mai bun!”, a marturisit Elena, pentru perfecte.ro.

Cuplul format din cantareata si alesul inimii sale, alaturi de care colaboreaza si in sfera artistica, este una dintre cele mai discrete din showbizul autohton. Recent, cei doi parinti au asistat la botezul lui Lucas Andrei, fiul surorii interpretei hitului „Ecou”.