AcasăMONDENSecretul dietei Oanei Roman. Incredibil cât de mult a slăbit fiica fostului...

Secretul dietei Oanei Roman. Incredibil cât de mult a slăbit fiica fostului premier!

Oana Roman s-a săturat să fie ținta numeroaselor răutăți venite din partea multor persoane care făceau glume pe seama excesului său ponderal.

Așa că, Oana s-a pus pe slăbit, mai ales că este vară și îi place să meargă de multe ori la plajă.

Nu a fost ușor pentru că Oana s-a luptat cu kilogramenle în plus, dar într-un final efortul său s-a văzut în oglindă.

Pariul virtual al Oanei Roman

De fapt, totul a început după ce una dintre prietenele sale virtuale a invitat-o la clinica sa pentru niște proceduri de remodelare corporală.

„La mine e o chestie de foarte mulți ani. Am fost ținta unor campanii dezgustătoare. Nu ăsta e motivul pentru care am slăbit, ci pentru că am făcut un pariu virtual cu o prietenă de-a mea din Ploiești, care mi-a spus să vin să fac niște proceduri medicale la clinica ei.”

A slăbit după propria dietă

Cum era nevoie și de o dietă care să o ajute în realizarea țelului ei, Oana a găsit o dietă proprie de slăbit.

„Eu le-am încercat pe toate (dietele – n.r.). Majoritatea dau rezultate, dar dacă nu le ții în continuare, te îngrași la loc. Așa că m-am gândit să-mi creez ceva care să-mi fie ok. Eu am o problemă și dacă vii la mine cu ”asta nu ai voie”, mă frustrez foarte rău.

Și atunci am zis să încerc să nu-mi înterzic nimic, doar să reduc cantitățile. Și practic asta am făcut. Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puțin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza. Mă și infometez puțin. Iau mesele la 14 ore distanță.

Seara mănânc foarte puțin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineața, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13”, a dezvăluir Oana Roman.

De ce s-a îngrășat Oana Roman

În trecut, Oana Roman a mai încercat și alte diete, și chiar a făcut și o operație la abdomen. Numai că, cin cauza acesteia Oana Roman nu mai poate depunde efort fizic.

„Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa. Eu eram un copil care făcea sport.

După revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost rupră de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult. La mine această problemă nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă”, a povestit Oana Roman.

Oana nu-și dorește un corp perfect, dar este extrem de mulțumită de rezultatele de până acum, dovedindu-și că se poate și că se simte foarte bine asa: „Nu sunt de acord cu corpul perfect, nu vreau să trec în extrema cealaltă. Am demosntrat că pot să o fac și pe asta. Am avuns de la 126 de cm în șolduri la 110. Este o chestie care îți dă un vibe foarte bun. Am făcut-o fără pastile, fără ceaiuri minune”.

author avatar
Eli Dan Davidescu
785 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger