AcasăMONDENMihai Bendeac, dat dispărut de la „iUmor”. Renunță juratul la emisiune? De...

Mihai Bendeac, dat dispărut de la „iUmor”. Renunță juratul la emisiune? De la ce a pornit supărarea

mihai bendeacDecizie-șoc! Mihai Bendeac rămâne la Antena 1. În ce emisiune îl vom vedea (sursa foto: Mihai Bendeac/Facebook)

Nici bine nu a început noul sezon „iUmor”, al 13-lea ca număr, că o veste pică precum un trăsnet asupra fanilor emisiunii difuzate de Antena1 și ai juratului Mihai Bendeac. Va renunța Bendeac să mai facă parte din echipa juriului show-ului TV, alături de Cheloo și Delia? Rămâne de văzut!

Din câte reiese din dezvăluirile cancan.ro, se pare că Mihai Bendeac ar fi intrat în conflict cu producția de la „iUmor” și că ar refuza să mai fie jurat în cadrul show-ului. Actorul ar fi de negăsit.

De la ce ar fi pornit scandalul?

De la ce ar fi pornit scandalul? Conform sursei citate, toată supărarea juratului s-ar fi iscat pe nepusă masă, între episoadele 1 și 2 ale noului sezon.

În baza spuselor unor surse din cadrul echipei de producție într-una dintre pauze, Bendeac s-a retras să se relaxeze. Iar la un moment dat ar fi început să urmărească un filmuleț în care Mugur Mihăescu i-ar fi pus la zid pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și, implicit, în pandemie. Fără să știe că e filmat, juratul „iUmor” l-ar fi lua la mișto pe actorul cunoscut din celebrul grup umoristic ”Vacanța Mare”, cu care e bun prieten. Iar când a realizat că a fost filmat și că, mai mult decât atât, s-ar fi dorit ca imaginile să ajungă și pe post, Bendeac s-ar fi supărat foarte tare.

„Așa ceva nu se face”

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, ar fi spus actorul.

Bendeac ar fi dispărut din peisaj după ce ar fi aflat că membrii echipei de producție ar fi insistat, totuși, să difuzeze imaginile pe post. Și nu doar atât, dar nu ar mai fi răspuns nici la telefon. Potrivit surselor site-ului citat, Bendeac n-ar mai lua în calcul varianta de a fi jurat la „iUmor”, pe motiv că nu i-ar fi fost respectată intimitatea. Însă nu ar fi anunțat și oficial vreo hotărâre în acest sens. Astfel că la filmările pentru episodul 2 al emisiunii rolul de jurat a fost preluat temporar de către celebra actriță Maia Morgenstern, iar în episoadele 3 și 4 de către Costel Bojog, un nume cunoscut celor care urmăresc show-urile de stand-up comedy.

Rămâne de văzut dacă și când va alege Mihai Bendeac să își spună punctul de vedere pe marginea acestui subiect.

author avatar
Andrei Coman
904 afisari

7 COMENTARII

  1. Who the fuck is Bendeac?si ce este aia „iUmor”???… Ce bine ca nu ma uit la asemenea aiureli

  2. Bomba secolului! intra televiziile in faliment! se darama cerul fara celebrul bendeac! nici nu o sa pot dormi la noapte!

  3. Inseamna ca boul Bendeac s-a intzepat cu zemurile de kakat, spre deosebire de Mugur… si acum crapa de ciuda – ca vede cati intzepatzi crapa!😇

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger