Cauta

Se pune la cale asasinarea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

O revista americana cunoscuta pentru subiectele -bomba pe care le lanseaza cu oarecare ritmicitate vine cu o teorie naucitoare. Regina Marii Britanii ar putea fi asasinata in perioada imediat urmatoare chiar de cei care au ordonat lichidarea fostei sale nurori, regretata printesa Diana.

Regina Elisabeta ar fi fost luata la ochi de traficantii de arme

Cel mai recent numar al revistei Globe arunca pe piata un subiect pe care nici nu stii cum sa ii iei: sa fie vorba de informatii confidentiale sau de jurnalisti cu o imaginatie mult prea bogata? Pe scurt, potrivit americanilor, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar fi in pericol de moarte. Cei care i-ar fi pus gand rau ar fi chiar traficantii de arme care, cu ani in urma, ar fi decis lichidarea printesei Diana. Povestea prezentata in numarul din aprilie al revistei Globe spune cam asa: anul trecut, suverana Marii Britanii ar fi tocmit o echipa de investigatori pentru a afla ce s-a intamplat cu adevarat cu printesa Diana si cine se afla in spatele cumplitului accident de la Paris.

Printul William a fost somat sa isi apere familia

Detectivii tocmiti de Elisabeta ar fi aflat ca fosta ei nora a fost scoasa din joc de un croat pe nume Boris, angajat sa o elimine pe printesa de mai multi traficanti de arme, deranjati de campania acesteia impotriva minelor antipersonal. Inspaimanati ca printesa le-ar fi putut distruge afacerea, teroristii ar fi decis sa o scoata din joc. Intrata in posesia acestor informatii, Elisabeta i le-a fi comunicat si printului William, lasandu-i acestuia liberatea de a actiona cum doreste pentru a pedepsi moartea mamei sale. Faptul ca Elisabeta si-a varat nasul in afacerile lor i-ar fi deranjat pe teroristi, care ar vrea razbunare. Potrivit celor de la Globe, suverana Marii Britanii ar putea fi lichidata cat de curand, in timpul unui eveniment sportiv. Cel care ar putea sa duca misiunea la bun sfarsit ar fi chiar Boris, care, vreme de atatia ani a reusit sa scape neprins. Daca intr-o prima etapa, serviciile de securitate ale reginei ar fi catalogat amenintarile drept niste bazaconii, de la o vreme, agentii ar fi mai cu bagare de seama, Doamne fereste, sa  nu se intample vreun necaz. In vremea asta, regina i-ar fi transmis lui William ca e cazul sa puna mana odata pe cei care i-au asasinat mama, iar acum vor sa ii omoare si bunica.

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version