AcasăMONDENSchimbare radicală la „Te cunosc de undeva!” 2022. Cine sunt concurenții noului...

Schimbare radicală la „Te cunosc de undeva!” 2022. Cine sunt concurenții noului sezon

te cunosc de undevaSchimbare radicală la „Te cunosc de undeva!” 2022. Cine sunt concurenții noului sezon

Emisiunea „Te cunosc de undeva” revine pe micile ecrane cu sezonul al 17-lea. Noul sezon va fi plin de surprize și de schimbări care mai de care mai interesante.

După ce a fost făcut anunțul că Pepe va fi prezentator alături de Alina Pușcaș, înlocuindu-l pe Cosmin Seleși, echipa a anunțat o nouă schimbare.

Personaje neașteptate la noul sezon „Te cunosc de undeva”

În noul sezon, competiția transformărilor va fi doar între cupluri, lucru unic în cele 16 sezoane deja disfuzate. Ba mai mult, vor fi concurenți care nu au nicio treabă cu muzica sau cu actoria.

Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu vor fi cei care se vor duela în bătălia transformărilor, potrivit paginademedia.ro.

Pepe e noul prezentator

Pepe va face cuplu cu Alina Pușcaș pe micile ecrane, după ce Cosmin Seleși a decis să se implice în alte proiecte.

Acesta din urmă a făcut lumină legat de încheierea contractului cu emisiunea transformărilor „Te cunosc de undeva!”, unde a făcut echipă cu frumoasa Alina Pușcaș. Actorul în vârstă de 44 de ani a lăsat un mesaj legat de plecarea sa din trust.

„Am agățat pălăria și haina în cuier. Ce călătorie frumoasă a fost! S-a simțit ca o serie limitată. Am fost destul de norocos să fac parte dintr-un show de televiziune în care am intrat, am contribuit cu partea mea, am râs, am învățat și am plecat.

Familia Te Cunosc De Undeva merge mai departe. Am legat prietenii frumoase cu o echipă de vis și cu un casting mereu surprinzător, cu care am lucrat 9 ani, 16 sezoane adică 240 de ediții.

N-a fost niciodată un moment potrivit pentru a spune la revedere. Cu toate astea, timpul trece repede și încă de anul trecut de când am decis să plec de la TCDU scriu următorul capitol”, a scris actorul pe contul de Instagram.

author avatar
Andreea Vlad