AcasăMONDENScandalul Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf, la final! Judecătorii au pronunțat decizia...

Scandalul Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf, la final! Judecătorii au pronunțat decizia după bătaia dintre cei doi

bataieScandalui Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf, la final! Judecătorii au pronunțat decizia după bătaia dintre cei doi

Judecătoria Buftea a decis luni, 3 octombrie, că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri unul de celălalt. De asemenea, ambilor li se interzice să contacteze cealaltă parte implicată, telefonic sau prin orice alt mijloc.

Ambii au cerut ordin de restricție împotriva celuilalt, iar judecătorii le-au admis pe amândouă.

Reghe şi Prodanca au cerut ordin de restricţie unul împotriva celuilalt

Astfel, Laurențiu Reghecampfa obținut un ordin de protecție, valabil timp de două luni, prin Anamaria Prodan nu se poate apropia la mai puțin de 200 de metri de reședința și locul de muncă al antrenorului. În cazul lui Reghecampf interdicția se aplică pe o perioadă de patru luni.

Decizia vine după ce Reghecampf și Prodan, aflați în proces de divorț, s-au bătut vineri, 23 septembrie, în fața casei din Snagov a impresarei. Bătaia a fost filmată și imaginile au apărut în spațiul public.

Poliţiştii au deschis două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

Antrenorul lui Neftchi Baku a apărut la botezul fiului său cu ochiul vânăt, iar Anamaria a fost la INML, de unde a ieşit cu o mână imobilizată şi şchiopăta în drumul spre maşină.

author avatar
Andreea Vlad
415 afisari

5 COMENTARII

  1. Asteptam faza ca la WWE no limit…mese scaune scari,daca se poate tigai in freza,niste portelanuri si farfurii sparte in cap…altfel nu merita sa pierzi vremea cu aiureala asta circ ieftin

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger