AcasăMONDENScandal URIAS la Antena 1: Cheloo, peste 500 de reclamatii primite la...

Scandal URIAS la Antena 1: Cheloo, peste 500 de reclamatii primite la CNA!

Cheloo a reusit sa declanseze furtuna cu afirmatia facuta duminica seara la „X Factor”, la adresa unui cocncurent din categoria Deliei. Mai bine de 500 de reclamatii au fost primite la CNA in nici 48 de ore de la difuzarea emisiunii de pe Antena 1.

Juratul „X Factor”, Cheloo, a fost reclamat la CNA dupa ce i-a spus unui concurent, Paulo Lagana, care a recunoscut ca este gay, ca nu are ce cauta in concurs. „Ai cantat, eu dispretuiesc tot ceea ce esti, ce reprezinti si tara asta te va trimite acasa cu siguranta”, i-a spus rapperul aspirantului la marele premiu al show-ului difuzat de Antena 1.

Remarcile lui Cheloo, insa, au starnit reactii negative, motiv pentru care a fost reclamat de sute de persoane la CNA. „Sunt 500 de reclamatii si continua sa curga”, a spus Laura Georgescu, sefa CNA, pentru paginademedia.ro.

„Va solicit sa sanctionati postul Antena 1 si a domnului Catalin Stefan Ion (Cheloo) pentru incitare la ura pe considerente de orientare sexuala”, se arata intr-o reclamatie.

In acelasi timp, intr-o alta sesizare se arata clar ca juratul „X Factor” a incalcat legea: „Difuzarea acestor declaratii homofobe contravine art 40 din legea audiovizualului care interzice difuzarea de programe care contin orice forma de incitare la ura, pe considerente de rasa, religie, nationalitate, sex sau orientare sexuala”.

2.121 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri