AcasăMONDENScandal total la Casa Regală! Imagini intime cu Harry și Meghan, într-un...

Scandal total la Casa Regală! Imagini intime cu Harry și Meghan, într-un nou documentar Netflix / „O declarație de război”

meghan markle

Noul documentar Netflix despre prințul Harry și Meghan Markle este văzut ca o „declarație de război” de către membrii regali, au declarat surse citate de Daily Mail.

Un trailer promoțional, care a fost postat online în a doua zi după vizita Prințului și a Prințesei de Wales în SUA, a spulberat orice speranță că ducii de Sussex vor îngropa securea războiului în lupta lor cu familia regală britanică.

Imaginile intime cu Harry și Meghan stârnesc vâlvă-n toată lumea

Pe lângă faptul că documentarul include zeci de poze din albumul lor de familie, filmarea include o voce, despre care se presupune că ar fi a lui Harry care spune grav, „nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise” peste o fotografie alb-negru cu soția lui pe un fotoliu, aparent plângând.

Filmul se reduce apoi imediat la o imagine care se concentrează pe William și Kate de la Commonwealth Service din 2019 din Londra, cu familia Sussex așezată în spatele lor.

Mesajul, spun surse regale, este inconfundabil. „Nu văd cum ar putea cineva să o considere altceva decât o declarație de război”, a spus o sursă apropiată Casei Regale. O alta a spus că momentul lansării trailerului nu a trecut neobservat în rândul personalului palatului, adăugând: „Nimic din toate acestea nu este o surpriză”.

Relații tensionate cu familia regală

Teaserul Netflix de un minut sugerează cu tărie că Sussex se vor confrunta direct cu zvonurile despre relațiile lor tensionate cu membrii familiei regale. Deși au spus că își doresc discreție, trailerul de pe Netflix înfățișează fix contrariul legat de Prințul Harry și Meghan Markle. Cei doi se sărută, sar de bucurie și apar tot felul de cadre cu ei, în ipostaze foarte apropiate.

Sursa citată mai menționează faptul că William și Kate au încercat să ignore acțiunile celor doi, însă chiar dacă au fost numai zâmbet, Kate nu și-a putut lua gândul, se pare, de la trailerul care le-a zguduit, din nou, liniștea. „Erau amândoi numai un zâmbet. Totuși, se putea vedea că Kate avea o privire de oțel”, a spus un locuitor din Boston, despre William și Kate.

author avatar
Andreea Vlad