AcasăMONDENScandal monstru intre Mihaela Radulescu si Ana Lesko: “Fosta balerina, cumparata de...

Scandal monstru intre Mihaela Radulescu si Ana Lesko: “Fosta balerina, cumparata de cineva dintr-un bar”

In urma cu ceva vreme a fost un scandal monstru intre diva de la Monaco, Mihaela Radulescu, si Ana Lesko.

Presa de la acea vreme, scria despre scandalul dintre cele doua, mai ales ca iubita lui Dani Otil a numita pe Lesko “fosta balerina, cumparata de cineva dintr-un bar”.

“Conflictul dintre Mihaela Radulescu si Ana Lesko (aspiranta la glorie in muzica usoara si concurenta la Festivalul de la Mamaia) bantuie si acum presa mondena. Totul a pornit de la zvonul ca iubitul Mihaelei, la acea vreme Elan Schwartzenberg, cel care a si luat-o de nevasta mai tarziu, ar fi avut o aventura cu Ana. Urmarea? Mihaela Radulescu a declarat in presa ca Ana Lesko este o fosta balerina, cumparata de cineva dintr-un bar din Constanta si ca venise din Chisinau ca insotitoare de lux pentru amatorii de aventuri pe bani. Stiu aceste lucruri din povesti picante pe care le vorbeste lumea prin oras” scria evz.ro in 2002, potrivit wowbiz.ro.

Nici replica Anei Lesko nu a intarziat deloc sa apara: “Lumea pe cine crede?! Pe Mihaela – care si-a pus silicoane si nu recunoaste, desi toata lumea stie – sau pe mine, care sunt de sapte ani cu acelasi barbat? A uitat petrecerile la care am invitat-o si a fost prezenta, invitatii pe care trebuia sa le respinga daca stia ca sint o insotitoare de lux?”, a spus cantareata.

author avatar
Andra Nesu