Cauta

Scandal la Eurovision 2022, cu suspiciuni de fraudă! România, printre țările suspectate

eurovision

Scandal la Eurovision 2022, cu suspiciuni de fraudă! România, printre țările suspectate

Acuzații de fraudă la Eurovision 2022. Juriile din șase țări, printre care și România, au fost eliminate din calculul notelor finale.

Acuzațiile au fost formulate de Uniunea Europeană de Radio și Televiziune (EBU). Potrivit acestora, au fost identificate anumite tipare de vot incorect în rezultatele din șase țări.

Juriile din șase țări, eliminate

Organizatorul concursului Eurovision 2022 a eliminat juriile din șase țări din calculul notelor finale pentru melodiile din competiție. Oficialii au descoperit o serie de nereguli în procedura de acordare a voturilor. Informația a fost prezentată într-un comunicat oficial al Uniunii Europene de Radio și Televiziune (EBU).

Cele șase țări nu au fost nominalizate, însă numele lor a fost dezvăluit de o publicație specializată în Eurovision. Astfel potrivit acesteia, e vorba despre juriiile din România, Moldova, Azerbaidjan, Polonia, San Marino și Muntenegru.

Cele 12 puncte ale României au mers către Ucraina

Din partea României, Eda Marcus de la TVR ar fi trebuit să anunţe sâmbătpă seară punctajul juriului naţional. Însă, în timpul transmiterii voturilor juriilor naţionale, punctajul din partea României nu a putut fi aflat în direct de la Bucureşti, prezentatorii precizând că nu a putut fi realizată conexiunea cu România. Astfel, Martin Osterdahl, coordonatorul concursului Eurovision 2022, a fost cel care a anunţat cele 12 puncte acordate de România Ucrainei.

În acest an, Eurovision 2022 a fost câștigat de Ucraina, cu piesa „Stefania”, care a primit din partea publicului 439 puncte la vot, cucerind publicul de pretutindeni.

Ultimele stiri

  • Tarom devine companie… maritimă!
  • Candidatul PNL Slatina, investigat pentru avansuri către o minoră: „Până la urmă ce contează vârsta? Iubirea nu are vârste, nu?”
  • Florian Coldea mai primeşte o lovitură, acum din partea celor de la SRI. A pierdut postul!
  • Ce soluţie a găsit Guvernul din Japonia ca să aducă în acelaşi pat un bărbat şi o femeie. Rata fertilității, un semnal de alarmă!
  • Câinele a muşcat, stăpânul are de tras! Ce se întâmplă cu proprietarul animalului care a atacat o femeie și pe fiica ei în Parcul Circului
  • Patru victime, în stare gravă după explozia de la Dedeman Botoşani. Doi pacienţi, intubaţi la Spitalul Floreasca!
  • Cum poţi să obţii o pensie de peste 7.000 lei după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Premierul Danemarcei, atacat în plină stradă! Ce au văzut martorii şi ce a anunţat Poliţia
  • Ce a mai inventat Guvernul lui Marcel Ciolacu ca să scoată meditaţiile profesorilor la suprafaţă
  • Circ grotesc cu George Simion la Parchetul General. De ce a anunţat că intră în greva foamei
  • Exit mobile version