AcasăMONDENSatul sa fie acuzat de PLAGIAT, Laurentiu Duta reactioneaza: “MA LAS DE...

Satul sa fie acuzat de PLAGIAT, Laurentiu Duta reactioneaza: “MA LAS DE MESERIE”

Dupa ce s-a tot speculat ca piesa “Ecou”, a cantaretei Elena Gheorghe, ar fi un plagiat dupa melodiile „Halo” si „Tattoo”, Laurentiu Duta a fost atat de deranjat de acuzatii incat a sustinut ca daca se va dovedi ca s-a inspirat de la altii renunta la meserie.

Laurentiu Duta sustine ca problema nu este un posibil plagiat ci faptul ca exista persoane care nu fac altceva decat sa caute nod in papura.

„Nu e copiata dupa nimic! Insinuari vor exista cam la orice piesa. Daca veti cauta pe internet, veti vedea ca exista un numar de oameni, „de hateri”, care cauta defecte la o piesa sau mici asemanari. Dar asta nu inseamna ca este copiata. Ascultati, comparati si, daca este asa, eu ma las de meserie! Nu am niciun stres atat timp cat eu stiu cum am facut melodia si ca nu am luat absolut nimic de la nimeni. Ca sunt mici asemanari, asta  e normal. E muzica comerciala, pop, sunt mii de piese, e imposibil sa nu „aduca” cu ceva. E bine ca se vorbeste, pana la urma”, este de parere fostul membru al trupei 3 Sud Est, potrivit ring.ro.

Pentru acuzatiile care i se aduc, Duta a gasit si o explicatie: “E firesc sa apara si rautati, pentru ca de sase saptamani,  consecutiv, ‘Ecou’ este cea mai difuzata piesa pe radio. Normal ca trebuie sa existe anumiti oameni care sa conteste succesul sau care sa isi manifeste invidia prin modul asta, de a acuza de plagiat. Plagiat este prea mult spus. Sunt asemanari pentru ca muzica comerciala este facuta dintr-o succesiune de acorduri muzicale”.

author avatar
Alina Costache