AcasăMONDENȘaraimanic World la #BrezoiulLumii

Șaraimanic World la #BrezoiulLumii

Povestea #BrezoiulLumii continuă și în acest weekend cu festivalul Șaraimanic World. Trei zile de culoare și voie bună îi așteaptă pe doritori în orășelul din Vâlcea transformat într-un adevărat centru de cultură și voie bună.

Pe scena festivalului Șaraimanic vor urca formații și artiști din Ghana, Serbia, Brazilia, dar și artiști de pe plaiuri mioritice. Dintre cei care vor urca încânta publicul amintim: Alogte Oho & His Sounds of Joy, Milan Sasin Orkestra, Taraful Marian Mexicanu, Roda de Samba Cavaco, Oana Cătălina Chițu & Jovanovic Trico, Taraful Ionică Minune, The Turbans, Bibescu Gipsy Jazz Band & Svetlana Perjovschi, Simion Bogdan-Mihai & Lăutarii de Mătase, Taraful de la Varbilău și mulți alții.

Copiii sunt 12 ani pot intra gratuit, dar trebuie să fie însoțiți de minimum un adult posesor al unui bilet individual sau al unui abonament valabil pentru ziua respectivă.

Festivalul este pet-friendly.

Calendarul evenimentelor ce urmează de la #BrezoiulLumii:

Electric Nights Brezoi 12-14 august

Mentor Rock Gathering 26-28 august

Primul eveniment al verii a avut loc în weekendul 17-19 iunie  – Baricada Folk. Pe scena acestui festival au urcat nume precum Ducu Bertzi, Emeric Imre, Mircea Baniciu, Marius Matache și mulți alții.

Vara a continuat cu cel de-al doilea weekend de muzică la #BrezoiulLumii, anume Bikers for Humanity – 24-26 iunie. Dintre trupele care au urcat pe scenă amintim: Trooper, Bucovina, Phoenix, Timpuri Noi și mulți alții. Pe scena acestui festival, trupa Cargo a cântat în premieră absolută o melodie nouă numită „Cruce-n destin“.

Weekend-ul 1-3 iulie a fost unul dedicat mișcării, mâncărurilor delicioase și distracției la Lets Meat Festival. Atmosfera a fost susținută de trupe precum Bosquito, Fără Zahăr, Antract, Țapinarii și mulți alții.

În weekendul 8-10 iulie, artiștii din heavy rotation și-au dat întâlnire la #BrezoiulLumii. Pentru un weekend întreg participanții la festival s-au bucurat de o atmosferă incendiară alături de artiști precum The Motans, Alex Calancea și Lupii, EMAA, Holy Molly, Delia, 3 Sud Est, White Mahala, Mark Stam, Carla’s Dreams, Andia, Dara și Olivia Addams.

În perioada 19.07 – 24.07, #BrezoiulLumii s-a transformat într-o oază de blues la a patra ediție a Open Air Blues Festival. Pe scena acestui festival au urcat artiști precum Eric Gales, Samantha Fish, Popa Cubby, Rick Estrin and the Nightcats, King King, John Montana, Joe Rusi şi, bineînţeles, cântăreaţă americană Beth Hart, care a fost prezentă pentru a treia oară la acest eveniment din staţiunea vâlceană de pe Valea Lotrului.

author avatar
Bianca Calancea
452 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger