AcasăMONDENSar scântei după ciocnirea dintre "Faimoşi" şi "Războinici" la Survivor 2022. Pro...

Sar scântei după ciocnirea dintre „Faimoşi” şi „Războinici” la Survivor 2022. Pro TV a chemat doctorul!

protv-plus-survivor 2022Sar scântei după ciocnirea dintre "Faimoşi" şi "Războinici" la Survivor 2022. Pro TV a chemat doctorul!

A avut loc şi prima ediție a Survivor România 2022, ce s-a încheiat cu victoria surprinzătoare a Războinicilor, deși Faimoșii conduceau meciul.

Primul joc a fost un traseu mixt, apă și sol. Concurenții au trebuit să treacă obstacole prin apă și, o data ajunși pe uscat, să arunce inele pe tepușe pentru a obține puncte. Faimoșii au început în forță și au câștigat duel după duel și păreau a fi învingătorii serii.

Primul punct din competiția a fost adus de Emil Rengle, pentru Faimoși, iar la finalul primei jumătăți a meciului conduceau cu 6 la 4 puncte.

Doctorul a intervenit de la prima ediţie Survivor 2022

Ambele echipe și-au dorit foarte mult victoria, iar evenimentele nedorite nu au lipsit. Duelul dintre Andreea Tonciu și Alexandra Duli s-a încheiat cu intervenția medicului.

Nu, sunt bine! M-am julit că am picat. Am picat pe plasă. Sunt bine. Sunt bine! Numai o julitură. Atât”, a spus Alexandra Duli, după ce doctorul a ajuns lângă ea.

Andreea Tonciu a spus, în glumă, la finalul primul meci, că nu poate să creadă că a fost învinsă de o persoană atât de scundă. Ea a reușit totuși să aducă un punct echipei, din cele două confruntări, dovedind că se descurcă în competiție

Reamintim, cei 12 Războinici și cei 12 Faimoși se luptă la Survivor România 2022 pentru un premiu de 100.000 de euro.

Cei 12 FAIMOȘI de la Pro TV:

  • Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei 12 RĂZBOINICI de la Survivor sunt:

  • Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.
author avatar
Andrei Ștefan
513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger