AcasăMONDENSanziana, finalista din echipa lui Moga, sustinuta de Shakira, la “Vocea Romaniei”

Sanziana, finalista din echipa lui Moga, sustinuta de Shakira, la “Vocea Romaniei”

Sanziana Niculae, concurenta din echipa lui Marius Moga care a ajuns pana in etapa finala a celui de-al treilea sezon al show-ului “Vocea Romaniei”, se bucura de cea mai deosebita sustinere. Shakira a postat un mesaj special pentru candidata la marele premiu.

 

Cu doar cateva ore inainte de marea finala de la “Vocea Romaniei”, Shakira a publicat pe paginile sale de Facebook si de Twitter un mesaj de sustinere pentru Sanziana Niculae. Cele doua s-au cunoscut la concertul pe care artista l-a sustinut la Bucuresti in urma cu doi ani.

Faptul ca tanara eleva a lui Moga a ajuns pana in finala sezonului trei al emisiunii “Vocea Romaniei” a ajuns si la urechile Shakirei, care a tinut neaparat sa-i ureze succes romancei: “Toate cele bune prietenei mele Sanziana, in finala Vocea Romaniei! Echipa Moga”, a scris artista pe retelele de socializare, mesaj care a strans rapid zeci de mii de like-uri si sute de comentarii.

Sanziana Niculae este singura persoana din afara staff-ului Shakirei care a fost admisa in cabina personala a artistei, inainte ca ea sa urce pe scena de la Bucuresti. Romanca de 19 ani sa fost remarcata in 2011, cand pe internet i-a fost confundata vocea cu cea a Shakirei.

La inceputul lui 2008, Sanziana a postat pe youtube cantecul “Save Me From the Fire” (compus de Crina Mardare), insa la sfarsitul anului, o persoana din Brazilia a adaugat aceeasi piesa, cu alte explicatii – noul single al Shakirei, noteaza stirileprotv.ro.

author avatar
Alina Costache