AcasăMONDENSanziana Buruiana, parasita de avocatul Bogdan

Sanziana Buruiana, parasita de avocatul Bogdan

Sanziana Buruiana dovedeste ca bancurile cu blonde nu sunt doar niste simple glume. Ultima gafa pe care a facut-o pe litoral a costat-o relatia pe care o avea cu avocatul Bogdan Popescu, zis si Demi.

Sânziana Buruiană este urmărită de un ghinion teribil în dragoste

Focoasa blonda a ramas din nou singura, dupa esecul sentimantal din urma cu un an cu Don Juan-ul de Dorobanti George Ciubotaru, care in timp ce era cu ea, se mai tavalea si prin alte asternuturi. Cu toate ca focoasa blonda incearca sa isi minta apropiatii spunand ca este nedespartita de avocatul Popescu, adevarul este ca de ceva vreme blonda bate cluburile singura sau in compania unor prietene.

Surse apropiate de aceasta sustin ca motivul despartirii ar fi fost incompatibilitatea intelectuala a celor doi, el fiind un avocat cu multe scoli, iar ea, nu. Cu toate ca se iubeau, se pare ca ultima isprava a fetei, a pus capac! Ea si-a dat telefonul si alte 5 milioane de lei vechi unui escroc pe cand se afla pe Litoral, iar acesta i-a dat la schimb, o carcasa de telefon goala! La aflarea povestii Bogdan a rabufnit si i-ar fi spus blondei ca nu mai are incredere in ea si ca isi doreste alaturi de el o fata cu mai multi neuroni in cap.

author avatar
Mihaela Schwartz