AcasăMONDENS-au tamponat in trafic, iar acum Adina de la Heaven ii boteaza...

S-au tamponat in trafic, iar acum Adina de la Heaven ii boteaza fetita!

In urma cu cateva zile, Adina de la Heaven a trecut prin clipe de cosmar. Artista a avut un accident rutier in Capitala, dar din fericire, nimeni nu a fost ranit. Pagubele au fost de ordin material, masinile suferind grave avarii.

Artista crede ca nimic nu este intamplator si asta pentru ca a cunoscut un om deosebit. Barbatul din cealalta masina a rugat-o sa-i boteze fetita, iar ea a acceptat imediat. Invitata in platoul emisiunii „Teo show”, cantareata a povestit cum s-a petrecut accidentul si cum a ajuns ca evenimentul sa aiba o astfel de intorsatura.

„In momentul in care s-a produs accidentul, am avut ghinionul sa nu mearga semafoarele in intersectie. Nu inteleg cum au ajuns masinile noastre sa arate asa, din moment ce eu mergeam cu 20 km/h. A fost un mic eveniment rutier, nu o tragedie, asa cum s-a scris in presa. Cand am vazut ca amandoi suntem bine – eu si celalalt sofer – am rasuflat usurati si ne-am dat mana. Vio este un om extraodinar. A doua zi am mers acasa la familia lui si mi s-a propus sa ii botez fetita. In secunda doi, am acceptat. Mi-am dat seama ca nimic nu este intamplator”, a spus Adina de la Heaven la Kanal D.

 

author avatar
Anca Murgoci