AcasăMONDENS-au despartit! Inca un cuplu din showbizul romanesc a pus punct relatiei...

S-au despartit! Inca un cuplu din showbizul romanesc a pus punct relatiei de iubire!

Veste buna pentru admiratoarele lui Dorian Popa din „Pariu cu viata” – este liber ca pasarea cerului! Vedeta a pus capat relatiei de iubire pe care a avut-o cu Elzy, o tanara extrem de frumoasa. Actorul a marturisit ca vrea sa se dedice 100% carierei. Chiar si asa, cei doi fosti iubiti au ramas in relatii bune si isi vorbesc foarte des.

Toti au fost surprinsi cand au auzit ca Dorian si Elzy vor lua o pauza. Brunetul a marturisit pentru Click.ro motivele care au dus la aceasta ruptura dintre el si frumoasa lui partenera.

„Intre noi a existat o discutie bazata pe maturitate si respect, din care am tras amandoi concluzia ca suntem la varsta la care trebuie sa ne cladim un viitor, sa ne focusam pe ceea ce înseamna construirea unei cariere si sa lasam dragostea pe mai tarziu. Ne ajutam reciproc, vorbim foarte des, pentru ca sunt de parere ca doi oameni care au un trecut in dragoste trebuie sa pastreze o relatie cat se poate de frumoasa si dupa”, a marturisit membrul trupei „Lala Band”.

El a vrut sa puna capat si speculatiilor din presa legate de faptul ca ar avea o idila cu Alina Eremia, colega sa de platou. Dorian a marturisit ca ii leaga doar o relatie de prietenie foarte frumoasa si nimic mai mult.

author avatar
Anca Murgoci