AcasăMONDENS-a aflat! Cunoscuta cântăreață Paula Seling a adoptat o fetiță, în urmă...

S-a aflat! Cunoscuta cântăreață Paula Seling a adoptat o fetiță, în urmă cu șase ani: „Ne iubim enorm”

(sursa foto: Facebook/Paula Seling)

Cu doar câteva zile rămase până la Sărbătorile de iarnă, perioadă în care e prinsă cu concertele de Crăciun, știut fiind faptul că în repertoriul cunoscutei cântărețe se numără și colinde, despre Paula Seling s-a aflat o veste cu adevărat minunată. Și anume aceea că, în mare taină, de acum șase ani deja, are un rol cu adevărat special în viața personală – cel de mamă al unei fetițe.

În urmă cu șase ani, Paula Seling a adoptat o fetiță. Pe Elena. Copila are acum aproape 9 ani și, lesne de înțeles, e lumina ochilor solistei. În afara persoanelor foarte apropiate familiei artistei, nu s-a știut de pasul făcut de cântăreața cunoscută, de altfel, pentru discreția cu care a ales, de-a lungul carierei sale, învăluie aspectele ce țin de viața sa personală.

A ales, însă, să povestească, pe finalul acestui an, într-un interviu acordat unei reviste, despre bucuria de a avea-o pe micuța Elena.

De ce a ales să dezvăluie abia acum secretul

Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a mărturisit Paula Seling, pentru Revista VIVA.

Iar celor care se întreabă, poate, cum de nu a anunțat mai devreme că e mamă, cântăreața le-a oferit un răspuns, în același interviu.

Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații”, a explicat Paula Seling.

Seling: Am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp

După cum e de înțeles, Elena e sufletul familiei, cântăreața mărturisind că o iubește foarte mult pe fetiță și lăsând să se înțeleagă că se simte bunecuvântată după ce a adoptat-o pe cea mică.

Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de lider și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp” a mai mărturisit Paula Seling.

author avatar
Andrei Coman